vampirelove

Alla inlägg under april 2011

Av vampirelove - 26 april 2011 22:01

Ian och Nina sågs för någon dag sen på The 2011 Tribecka Film Festival & Cinemna Premiere, då var det premiär på "Last Night". Nina och Ian  är lika fina som alltid men denna gången på röda mattan :)

     

         

 mer bilder hittar du HÄR





Av vampirelove - 26 april 2011 20:25

TV Fanatic har lagt ut på-set video intervju med Matt Davis, där Mr Davis diskuterar där Alarik köper sin underbara leksaker, sin idé om en Alarik-centrerad spin-off, rädda världen via Twitter, och i allmänhet dansar runt med varje enskild fråga (intervjun var tejpad innan Know Your Enemy sändes, så du kan tänka dig). Det finns även en cameo av en off-kamera Sara Canning.

 


källa

Av vampirelove - 26 april 2011 07:15

Dagens bild är på vår underbara Steven R. McQueen


Av vampirelove - 26 april 2011 00:12

CW Tv har nu släppt några bilder från As I Lay Dying, nu är det bara 3 avsnitt kvar av säsong 2! Jag kommer inte klara mig en hel sommar utan Vampire Diaries...

As I Lay Dying vissas den 12 maj klockan 02.00 i svensk tid


Klicka för stor bild


bildkälla

Av vampirelove - 25 april 2011 17:42

Här kommer ännu en bild från Vampire Academy Graphic Novel på Rose och Dimitri

                       

"So um..you got any other moves to show me?"

 

källa

Av vampirelove - 25 april 2011 12:50

Jag märkte igår att det inte gick att kopiera från bloggen men nu har jag fixat det men om ni kopierar skriv gärna källa tack!


här får ni en bild att njuta av:)

‘Cause even though you left me hereI have nothing left to fearThese are only walls that hold me here

Av vampirelove - 25 april 2011 12:32

Ian Somerhalder är sexiga och en badass i The Vampire Diaries, men i verkliga livet (säger inte han isnt heta och sexiga) Ian Somerhalder försöker göra vår värld till en bättre plats ett steg i taget, är han mycket oroad över välbefinnande vår miljö och rättigheter för alla djur som lever på vår planet. Ian isnt säger bara vad som måste göras, gör han vad som behöver göras genom inrättandet av Ian Somerhalder stiftelsen att göra just det! Eonline fick en exklusiv intervju med Ian och det låter oss veta hur han skulle vilja se på TV / film industrin att gå mer grönt också.

Somerhalder är också en av de många kändisar som har skrivit på för att det Earth Day nätverkets Billion rättsakter Green kampanj för att hjälpa inspirera andra att tänka och gå!-Grön.

"Det finns många människor i och runt den här branschen som gör framsteg att bli grönare, säger han när frågan om eko-insatser i Hollywood. "Vi kan alltid göra mer ... filmbranschen skapar en stor mängd avfall, och jag är inte immuna mot avfall i verksamheten.


 
har tänkt, på Twitter Ian har över 745 000 prenumeranter på Twitter och om varenda en av dessa anhängare gjorde bara en liten sak för att hjälpa vår miljö eller att hjälpa till att rädda ett djur liv, det skulle vara en ganska betydande steg i rätt riktning . Om alla 745 000 människor såg till att spara vatten, eller skicka en donation för en misshandlade djur eller växter ett nytt träd som skulle vara en massa nya träd och en hel del bevarat vatten och en massa djur hjälpt. Saker behöver inte alltid vara i form av pengar, i själva verket du sparar dig pengar i längden ... så varför inte ge det försök ... Ian vill att du ska göra det med honom.
 

Av vampirelove - 25 april 2011 12:06

Vi har hört dem alla ... Damon dör, Stefan dör, Elena förvandlas till en vampyr, Bonnie slutligen dör etc. Men vi måste erkänna detta är den mest spännande att vi har hört än. Verkar andra kommer överens om eftersom det sattes upp på The Spoiler Guide. Kom ihåg ... detta är bara rykten, detta är inte 100% så det är någons gissning på hur noggrant det faktiskt är.

Under Sacrifice Damon kommer att få biten av en varulv och vad som borde vara ett anbud ögonblick mellan Elena och Stefan kommer att visa sig vara en bitterljuv farväl. Stefan kommer att försvinna för att söka efter ett botemedel mot sin döende bror i säsong 3. Under Borta med vinden filmkväll i stadens torg Damon's demens får honom att förvirra sina minnen av 1864 Katherine med sin nutid känslor för Elena. En efterlängtad Delena ögonblick händer när Rhett omfamnar Scarlett för deras episka kyss och Damon passionerat kysser vår hjältinna. Denna gång Elena inte avvisa honom och återgår Damon's förskott när han kollapsar till marken. Elena faller med honom, på knä där bredvid honom, förtvivlad och osäker.

Jag vet för mig själv detta är bara sättet att ... .. vad är ordet ... .. lame? För att detta ska faktiskt avsluta säsong 2. Jag vet att författarna för den här föreställningen är mer begåvade än så, men då jag antar att vi får vänta och se eller hur?


Vad tycker du om de rykten som springer runt? Vad tror du kommer hända? Lämna gärna dina kommentarer!


Texten är översatt från http://thevampirediariescanada.com/?p=3156




Presentation


Välkommen till VampireLove!den här bloggen handlar om allt inom Vampire Diaries,Twilight,Vampire Academy,True Blood och The House Of Night

Fråga mig

52 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

OBS!

Om ni kopierar eller tar något från bloggen så från ni länka bloggen eller skriva källa.

Tack!

Omröstning

Vem röstar ni på TeenChoiceAwards i kategorin Best Villain?
 Ian Somerhalder (Damon)
 Joseph Morgan (Klause)
 Någon annan

Kategorier

Senaste inläggen

Veckans vidio

Aktuellt

The Vampire Diaries

   Abduction

   Love Marriage Wedding

  

The Killing Game

  

Honey 2

 

 

 

15 september

Det offeciella datumet för Vampire Diaries säsong 3 är 15 september.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

TVD spel

 

Tidigare år

Länkbyten

             

Förjer du i Amarikansk takt se här!

Källor

                                      

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards