vampirelove

Alla inlägg den 11 april 2011

Av vampirelove - 11 april 2011 19:41

Hollywood Life Enligt hotellet och restaurangen var stängd för allmänheten kl 07:00 lokal hotellet säkerhet och om förvaringen av Royal Canadian Mounted Police. En vakt hotellet berättade att partiet var "för växtproduktion laget och affären förväntas flytta dit" 10:30 fortfarande hemsökt av polisen, men till slut kunde vi se mycket av glitter och glamour!
  Även Robert Pattinson och Kristen Stewart var inte i rummet, var kort Dakota Fanning Taylor Lautner och ha roligt! Det fanns 200 personer, och många människor går riktigt bra dansgolvet eller i lokalerna. Gästerna tillbringade tid i restaurangen eller i närheten av baren, uteplats eller en stor uppvärmt tält som omger byggnaden, njuta lite snacks, mat grillen och baren.


mer bilder hittar du HÄR

Av vampirelove - 11 april 2011 19:36

Märkligt nog vände elefanten i rummet sig vara det minsta av problemen. (Som Pattinson säger: "Hon var den mest konsekventa och professionella varelse jag någonsin jobbat med.") Andalusiska hästar och de två svarta och vita frisisk nötboskap var väldigt nervös och oförutsägbar. "Reese växte upp runt hästar, säger Lawrence." och äger ett par ridning nu, och även rädd för dem, "Witherspoon sade:" Jag har alltid varit lite mer maskulin på det sättet också. Jag tycker alltid av spänningen i att göra något farligt. "
  Hon har mer av det hon ville. Inte bara kastas från en häst, en dag, berättar Pattinson en berättelse om att skjuta en scen där en av hästarna ligger i en vagn tåg Witherspoon hopkrupen på golvet bredvid henne när hästen hoppade plötsligt till hans fötter och klev på hennes ben. "Jag såg i ansiktet på Reese att det borde finnas mer skada än något annat, agerade som om absolut ingenting, säger Pattinson. "Och nästa dag hade en stor blåmärke. Det kunde ha lätt brutit benet, men hon nämnde inte det för någon. Hon är otroligt modiga.


källa

Av vampirelove - 11 april 2011 19:20

Även om det finns förmodligen några omtagningar i vissa scener Utifrån denna information kan vi säga att Twilight Saga har precis avslutat inspelningen: (

Av vampirelove - 11 april 2011 08:30

  "Love fades. Mine has. " I stared at him in
disbelief. All this time, he'd never phrased it like that. His
protests had always been about some greater good, about the
remorse he felt over being a monster or how it had scarred him
from love.

Av vampirelove - 11 april 2011 08:00

Frost

"Sedan öppnade jag ögonen och här fanns bara Grace och jag - ingenting annat någonstans, bara Grace och jag, hon som pressade ihop läpparna som för att behålla min kyss inom sig, och jag som höll ögonblicket i händerna som en skör liten fågel."

I flera år har Grace iakttagit vargarna i skogen bakom  huset där hon bor. Speciellt en gulögd vargs närvaro får henne att rysa, en obehaglig känsla hon trots allt inte vill vara utan.

Samtidigt lever Sam två liv: På vintern i den frusna skogen tillsammans med de andra vargarna och hela tiden medveten om den orädda flickan som han obönhörligt dras till. Och under några få dyrbara sommarmånader som människa  innan vintern och kylan tvingar honom att förvandlas igen.

En dag träffar Grace en pojke med gula ögon och som tar andan ur henne. Det bara måste vara hennes varg. Men vintern är nära och Sam för en ojämn kamp för att förbli människa annars riskerar han att förlora inte bara sig själv utan även Grace för alltid.

Frost är en otroligt sensuell och fängslande berättelse om omöjlig kärlek och kommer att älskas av alla som älskar Twilight-serien.


Frost är den andra boken av serien om du inte har läst första boken (Feber) så läst den för är en grym bok!

Feber

Presentation


Välkommen till VampireLove!den här bloggen handlar om allt inom Vampire Diaries,Twilight,Vampire Academy,True Blood och The House Of Night

Fråga mig

52 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

OBS!

Om ni kopierar eller tar något från bloggen så från ni länka bloggen eller skriva källa.

Tack!

Omröstning

Vem röstar ni på TeenChoiceAwards i kategorin Best Villain?
 Ian Somerhalder (Damon)
 Joseph Morgan (Klause)
 Någon annan

Kategorier

Senaste inläggen

Veckans vidio

Aktuellt

The Vampire Diaries

   Abduction

   Love Marriage Wedding

  

The Killing Game

  

Honey 2

 

 

 

15 september

Det offeciella datumet för Vampire Diaries säsong 3 är 15 september.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

TVD spel

 

Tidigare år

Länkbyten

             

Förjer du i Amarikansk takt se här!

Källor

                                      

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards