vampirelove

Alla inlägg under april 2011

Av vampirelove - 21 april 2011 14:27

I natt sänds avsnitt 19 med titeln Klause. Vi vet att vi kommer få se Klause i avsnittet vi kommer även få se Greta och Elijah:)

Vi vet att vi kommer få se en Flashback med Katherine, Elijah och Klause. Jenna kommer även få reda på att vampyrer ixisterar. Stefan och Damon kommer börja irritera sig på varandra, och Elena kommer hålla sig till att ta reda på sanning med hjälp av Elijah.Vi har ingen anning om vad som händer med Katherine eller vad Klause kommer göra i avsnittet...

Spänningen ökar verkligen!!!

 

Trailer till avsnitett :)


Av vampirelove - 21 april 2011 14:18

Här är två intervjuver med Sara Canning från TV Fanatic. Intervjuverna spelades in innan avsnitt Isobel (2x17) varning för spoilers


Part 1 


Part 2


källa


Av vampirelove - 21 april 2011 13:53

Greta anläder till staden i dagens avsnitt men är hon en fiende eller en allierad?Skådespelerskan Lisa Tucker berättar vad man kan förvänta från Greta!

ShareWe har inte hört hennes namn i ett par veckor, men Lukas (Bryton James) Klaus-ruggade syster Greta är på väg att göra sin närvaro känd på The Vampire Diaries. HollywoodLife.com that “Greta isn't too pleased when she discovers her father and brother both died at the hands of Mystic Falls vampires.">Skådespelerskan Lisa Tucker gör sin Mystic Falls debut på avsnitt 19, med titeln "Klaus", och hon berättar för HollywoodLife.com att "Greta inte är alltför glad när hon upptäcker hennes far och bror dog båda i händerna på Mystic Falls vampyrer. "Med andra ord, Damon (Ian Somerhalder) och Stefan (Paul Wesley) titta bättre ryggar!


"Greta är det inte någon som vill bråka med,"Lisa berättar, även att hon inte kommer säga om Greta presenterar sig själv som en vän eller fiende till Salvatore bröderna. "Mycket av häxorna på showen följer traditionen mycket noga, men Greta är definitivt sin egen häxa. Hon är mycket kraftfull."


Lisa som har spelat på allt från American Idol till 90210, säger den övernaturliga delen av hennes Vampire Diaries roll vilket är helt ny för henne-men hon älskar det.

"Jag gjorde en hel del att övningar framför spegeln, säger hon som  förberedningar för att spela Greta.Jag behövde få min hand rörelser rätt och allt." 


(Och ja, säger hon, Greta gör hennes rättvis andel av striden under säsongens sista fyra avsnitt.)


Oavsett om Greta slutar som en allierad eller en fiende, jag tror det är säkert att säga att vi kommer få njuta av henne karaktär. Lisa beskriver i allmänhet Greta som "Sassy,cool, smart och liten av en spänningssökande sökare."


Vad tror ni kommer hända??


källa




 



Av vampirelove - 21 april 2011 12:07

Silken snygging Paul är! :)


bildkälla

Av vampirelove - 21 april 2011 11:49

2 bilder på Nina Dobrev har släppts från Neon Carnival för Armanai Exchange.

001.jpg002.jpg


bildkälla


Presentation


Välkommen till VampireLove!den här bloggen handlar om allt inom Vampire Diaries,Twilight,Vampire Academy,True Blood och The House Of Night

Fråga mig

52 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

OBS!

Om ni kopierar eller tar något från bloggen så från ni länka bloggen eller skriva källa.

Tack!

Omröstning

Vem röstar ni på TeenChoiceAwards i kategorin Best Villain?
 Ian Somerhalder (Damon)
 Joseph Morgan (Klause)
 Någon annan

Kategorier

Senaste inläggen

Veckans vidio

Aktuellt

The Vampire Diaries

   Abduction

   Love Marriage Wedding

  

The Killing Game

  

Honey 2

 

 

 

15 september

Det offeciella datumet för Vampire Diaries säsong 3 är 15 september.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

TVD spel

 

Tidigare år

Länkbyten

             

Förjer du i Amarikansk takt se här!

Källor

                                      

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards