vampirelove

Alla inlägg den 14 april 2011

Av vampirelove - 14 april 2011 12:12

Elena & Damon - the-vampire-diaries wallpaper


fan-made bild på Damon och Elena, jätte fin bild!

Av vampirelove - 14 april 2011 11:57

Vill bara tipsa om en jätte bra film som går på bio just nu, jag var och såg den i helgen men har bara inte hunit tipsa om den än. Filmen är en blandning mellan massor utav olika vampyr serier typ bland annat Twilight. Rekomenderar den starkt!

John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigtpå flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.


HÄR kan du boka biljetter

Av vampirelove - 14 april 2011 11:42



Om någon är att gå på stranden hand i hand med romantiska komedier - ja, bortsett från Kate Hudson - är Dermot Mulroney. Mannen har hela spektrat av kärlek skärmen av alla från Julia Roberts till Claire Danes (båda i The Family Stone och den ökända fiktiva "Coming Up" Burn After Reading.) Därför är det svårt tror att Mulroney bara har nu flyttat till ledning av sin första film i en viss genre.
Trailern för filmen, kärlek, äktenskap, äktenskap - som räknas till de gjutna Mandy Moore, Kellan Lutz, Jane Seymour, James Brolin, Alyson Hannigan, och Jessica Szohr, trots att bakom kameran, Mulroney förtrogenhet med källan finns överallt.
I den spelar Moore ett nygift (inte rädd, detta är inte Bröllopsprovet), som också råkar vara en äktenskapsrådgivare. Saker börjar lite galen när hans föräldrar (Seymour och Brolin) meddelar att de kommer att skilsmässa, medan hon lär sig sin nya man (Lutz) hade begått en gång tidigare. Vi är övertygade om att detta inte är något som lite av bra belysning, soundtrack av pop rock, och en avskyvärd Kellan Lutz med bilder av hans abs inte kunde fixa.

Av vampirelove - 14 april 2011 11:38

äntligen är trailern här!


Av vampirelove - 14 april 2011 11:29



Ikväll, en trettio-minuters intervju med Taylor Lautner (Jacob "i Twilight-serien) ägde rum på MTV: Först och markerar början av den första trailern för sin nya actionfilm" Abduction " talade lite om hans karriär, hans erfarenhet av att arbeta med co-stjärnor, och naturligtvis, The Twilight Saga: Breaking Dawn.

Här är några av de mest intressanta punkter som tas upp Lautner under sessionen.

* Avser hans karaktär Nathan säger: "Jag var lite av en utstött."
* Han avgudar Matt Damon för att ha "utmanade sig själv i sin karriär."
* Lautner Regissören John Singleton är ett stort action, men särskilt bra med regissera skådespelare. "Han får på sig själv, dyk han till en helhet, och ger mycket till karaktärerna, sade han.
* Jag var skrämda av rösterna gick med Alfred Molina, Sigourney Weaver, Maria Bello, etc, men är tacksam för möjligheten att arbeta med dem och säger, "är bokstavligen de bästa människorna jag träffat. "
* Efter att ha valts ut för "Abduction" Lautner erinras om att han hade lite bakgrund inom brottning, sex år, dvs.
* Den kärleksscener är inte särskilt svårt att göra för Taylor Lautner eftersom "Om du är i just nu, och dessa tecken är bokstavligen lever. . . sedan bra. "
* För kidnappning, som hade att genomgå olika typer av utbildning: brottning, motorcykel och boxning. Du måste också använda sina krigiska färdigheter för filmen.
* Precis som New Moon, var Taylor ivrig att försöka göra några av de knep "Kidnappning", och en som ingick i trailer för filmen (han gled en lång båge glasfiber), den gjorde slog lite på höfterna.
* På frågan om han var densamma som vi alla vet Taylor Lautner i Twilight säger, "är det samma Taylor," med hänvisning till vänner och familj som panik kablar genom berömmelse.
* Slutförandet av produktionen av Breaking Dawn, säger han, är "en blandning av känslor för säker. . . Du vet, hälften av mig säger att det kommer att bli en lättnad jag har lite ledig tid, tid att dela med familj och vänner. . . den andra hälften säger att det kommer vara mycket sällsynta, jag har varit skytte med dessa människor i flera år. Kommer definitivt att vara en olägenhet. . . Jag garanterar att det kommer att bli tårar. "
* Om sin nya kärlek intresse på skärmen i Breaking Dawn, Mackenzie Foy ("Renesmee", som Jacob tryckt på historia), forsade han, "Hon är så enormt, att" den vackraste flickan, och hon är så intelligent. . . Hon är så begåvad. Jag tror att många människor kommer att bli överraskad av den. "
* Vad gäller hans favorit scen i inspelningen av Dawn hittills, sa han, "jag nyligen gjorde en scen i bakgård hem Cullen och Bella blir arg på mig. . . Det var roligt att se Kristen försöker agera alla tuffa, hon håller i skogen och sånt, det var kul. "
* Taylor Lautner antydde också på något fansen kan se honom i The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1: "När smekmånaden kommer du se som fick mig att tänka på vad de gjorde. "Det är roligt när jag gjorde den här scenen, var jag med" Bill [Condon, chef för filmer], vilket är vad vi tänker nu? "Det är som," tänk vad de gör i Brasilien just nu. "

*Lautner också delat statusuppdateringar på flrea av sina projekt på gång,

"medger att han är kvar ombord Incarceron (med hänsyn till" Jag älskade boken.

Det är en mörkt arbete, är det tecken galen och awesome")Stretch Armstrong (även om han inte hade några nyheter om sin tillverkningsprocess) och den ännu namnlösa projektet från Michael Bay på mötet i februari.


källa

Av vampirelove - 14 april 2011 10:50

Ny scen i nya TV-spot


källa

Av vampirelove - 14 april 2011 10:15

Vår underbara Candice är ute och shoppar på Armani Axchange

 

 


bildkälla

  
Av vampirelove - 14 april 2011 10:14

                        DYING TO SAVE HER

 

Presentation


Välkommen till VampireLove!den här bloggen handlar om allt inom Vampire Diaries,Twilight,Vampire Academy,True Blood och The House Of Night

Fråga mig

52 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

OBS!

Om ni kopierar eller tar något från bloggen så från ni länka bloggen eller skriva källa.

Tack!

Omröstning

Vem röstar ni på TeenChoiceAwards i kategorin Best Villain?
 Ian Somerhalder (Damon)
 Joseph Morgan (Klause)
 Någon annan

Kategorier

Senaste inläggen

Veckans vidio

Aktuellt

The Vampire Diaries

   Abduction

   Love Marriage Wedding

  

The Killing Game

  

Honey 2

 

 

 

15 september

Det offeciella datumet för Vampire Diaries säsong 3 är 15 september.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

TVD spel

 

Länkbyten

             

Förjer du i Amarikansk takt se här!

Källor

                                      

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards