vampirelove

Alla inlägg under maj 2011

Av vampirelove - 11 maj 2011 20:03

Såhär skrev thevampireclub:

 Zac Efron ute med Ashley, nu när Vanessa Hudgens har hittat en ny pojkvän, är Zac ute efter att få något allvarligt med någon av de yngre Hollywood Starlets? Lördag kväll (7 maj) såg den tappre 23-åringen, avfart vid Baja Cantina i Marina Del Ray med den vackra 24-åriga Ashley Greene! Detta kan vara början på en ny relation?


Tyvärr inte. Enligt våra källor är Ashley och Zac strikt platonisk. Kvällen Lördag kväll var bara ett sätt att äta med en grupp vänner gemensamt. En källa på restaurangen sade de två såg ut som de gick mycket bra, men de var inte romantiskt alls.
Vi måste erkänna att vi är lite avskräckt tror att Zac och Ashley skulle göra en stor par!

Tyvärr inte. Enligt våra källor är Ashley och Zac strikt platonisk. Kvällen Lördag kväll var bara ett sätt att äta med en grupp vänner gemensamt. En källa på restaurangen sade de två såg ut som de gick mycket bra, men de var inte romantiskt alls.


källa


Av vampirelove - 11 maj 2011 19:45


Nina Dobrev

PopWrap: Kommer denna final ställa in händelserna i säsong tre vägen "Founder's Day" inrättas säsong två?
Nina Dobrev: Det gör det. Det är inte bara en - det finns två eller tre typer av stora vändningar att förändra allas våra liv, och de är oväntade. Det påverkar Damon & Elena enormt. Det påverkar Stefan mer än någon kunnat föreställa. Jeremys liv är bara helt vänt, och nästan förvirrande - snart får du  se varför. Men det initierar dessa berättelser som kommer att blomstra i säsong tre.


PopWrap: På toppen, vad skulle du vilja se för Elena i säsong tre?
Nina Dobrev: För att vara helt ärlig, jag vill gärna för henne att le lite. Jag vet "Vampire Diaries" är intensiv och dramatisk och människor dör, men jag vet inte varför de måste alltid vara döende runt Elena. Varför hon måste vara den alltid bevittna den eller påverkas av det. Hon behöver lätta upp för om hon blir denna ständigt gråtande karaktär, gör det henne svagare. Hon måste börja få ett riktigt liv igen, eftersom just nu är hon konsumeras av kaos. Det måste finnas ett ljus i slutet av tunneln. Hon behöver känna igen och har relationer igen eftersom alla i hennes liv har lidit så mycket, det blir en actionsekvens i motsats till den här tjejen går igenom hennes liv.



Läs hela intervjun med Nina HÄR

 

Julie Plec


Den näst sista avsnittet var episkt, hur kan finalen jämföra?
Julie Plec: Det sista avsnittet var helt klart säsongsavslutningen för vår mytologi berättelse. Vi gick alla ut och det var som ett medvetet val att veta att historien vi ville berätta i vår säsongsfinal är faktiskt den känslomässiga upplösning av säsongen. Vi vill också verkligen ge publiken ett fönster till där vi ska i säsong 3, ett smakprov på vad serien kommer att bli som när vi går vidare.


Läs hela intervjun med Julie Plec HÄR




Av vampirelove - 11 maj 2011 07:15

TVD Cast - the-vampire-diaries photo


Jag saknar verkligen Vicki :)

Av vampirelove - 10 maj 2011 21:27

För alla er som har missat att titta på när Nina pratar på KTLA så kan ni se det nedan, intervjun sändes i torsdag förra veckan.Hon pratar om hennes nya roll i The Perks Of Being A Wallflower och även Paul Wesleys giftermål  m.m.:)


källa

Av vampirelove - 10 maj 2011 20:52

CW har lagt upp en smygtitt på torsdagens avsnitt. Asså Stefan måste hitta ett sätt att rädda Damon på!!!

Länktar grymt mycket!


Av vampirelove - 10 maj 2011 20:38

CW dramaserie The Vampire Diaries, skådespelaren Klaus Joseph Morgan spelar skurken ondare och farliga Mystic Falls har setts i två säsonger av serien. Efter genomgången rituella offer och återuppväcka hans varulv sida, den ursprungliga vampyr onda cirkeln och hans bror, Eijiah (Daniel Gillies), försvann i en ring av eld, vilket alla är full av övernaturliga varelser undrar vad dem göra härnäst. Nu visade seriens producenter att säsong 3 kommer att vara säsongen av dem ursprungliga, är Klaus säker på att göra comeback någon gång.
Under en nyligen exklusiv telefonintervju med Collider,talade Joseph Morgan om sin önskan att göra amerikansk TV, den punkt där han insåg var en viktig del av historien var Klaus, det roliga i att spela en sociopatisk skurk, och vad Klaus skulle vilja se i säsong 3. Han talade också om sin roll som Lysander i den kommande filmen Highlander fantasy / action (utkommer 11 november), och vad var det att jobba med Mickey Rourke. Kolla vad han hade att säga:

Hur ser du Klaus, så att den typ av person han är? Vad tycker du är vad som blir den största skurken och farligare än Mystic Falls någonsin har haft?



MORGAN: Först ser jag honom som en sociopat. Jag anser att det inte finns någon linje mellan ont och gott i Klaus. Han gör vad han vill. Det är något som är fruktansvärt i den. Han möter bara dina behov och önskemål. Han är den mest fruktansvärda som har besökt Mystic Falls, för utan tvekan att vi har sett hittills och vad vi kommer att se finns det ingen ögonblick då: "Åh, inte så illa trots allt." Han är ständigt höja sin andel. Precis när du känner han inte kan få mer skrämmande och säga: "Nå, ska det vara det sista hemska sak att göra", vilket gör det värre. Överraskningsmomentet och avslappnad kul som går igenom denna resa gör det mycket farligt.


Är det roligare att hata varandra på skärmen när du verkligen gillar de aktörer som arbetar?

 

MORGAN: Först är en skurk, i min mening är mycket roligare. Du får säga så mycket mer. Jag hade alltid ett stort intresse för de skurkar, som är mycket roligare. Det är alltid mer intressant när du gör saker med någon du tycker om eftersom det är mycket mer öppen för saker som den föreslår. Det är roligt. Det är som om du satt på dina lagkamrater och du skämtar eller om du ska avvecklas varandra och förolämpande varandra på ett lekfullt sätt, men har roligt med den. Om du arbetar med någon som kommer och de som är tänkta att hata på skärmen, då det här för kul utmaning där du försöker överträffa varandra är mycket intressant. Ibland kan det bli som tennis.


Vad tycker du Klaus tycker att bröderna Salvatore? Tycker du att man är mer av en nagel i ögat än den andra?

 

MORGAN: Kanske. Damon han tycker bara det är en lös kanon. Dessa killar har 160 år, och i värsta fall, de är en olägenhet för honom. Jag tror inte att han verkligen ser en av dem som ett allvarligt hot. Stefan (Paul Wesley) är mer förutsägbar för honom eftersom han är kär i Elena (Nina Dobrev) på ett sätt som är hedervärt. Du kan förutsäga vad Stefan kommer att göra och kan manipuleras. Damon är lite svårare eftersom det är mycket instabil. Det verkar ge mycket värde för sina egna liv. Det är förmodligen lite mer än en plåga för Klaus, och som ger honom viss effekt också. Du är verkligen där och Klaus definitivt har en fascination för det. Jag tror att det finns också en fascination för varför Katherine.


Vad skulle du älska att se Klaus göra eller studera i säsong 3?

 

Morgan: Jag älskar att gå tillbaka och se hur Klaus blir. Det skulle vara riktigt intressant. Jag känner att jag måste åka dit så småningom, och ta reda på hur den ursprungliga förvandlas till vampyrer och hur förbannelse lades på Klaus, kommer så titta på hans varulv sida sover. Det är något jag gillar att utforska. Elia talade om hur, när min styvfar fick veta att vår mor hade en affär, han dödade min far varulv och hans familj, gnistor ett krig mellan arter. Det skulle vara mycket intressant att undersöka och utforska Klaus reaktion på det, och de flyktiga förhållandet mellan honom och hans styvfar. Jag skulle älska att se dem som en familj, när det hela började.

Att spela en vampyr, är du alltid fokuserade mer på den mänskliga sidan av karaktären, för att hålla den verkliga och mer relatera till publiken och för dig själv? Är flashbacks hjälpa till att informera och representation?


läs hela intervjun HÄR

Av vampirelove - 10 maj 2011 11:15

Varning för spoilers för er som följer i Svensk takt!

 

Dagens YouTube vidio fick bli på Delena, imorgon ska jag försöka lägga ut en Stelen vidio :)

Av vampirelove - 9 maj 2011 21:18

RumorFix lyckade få med när Nina tappade sin Ipad, starkas Nina! det måste vara riktigt jobbigt när alla tar kort och följer efter en!


Det här twittrade Nina kort efter händelsen:


 
Nina Dobrev
 
Dropped my iPad. Ugh! Hope Its not broken :(
5 May




Presentation


Välkommen till VampireLove!den här bloggen handlar om allt inom Vampire Diaries,Twilight,Vampire Academy,True Blood och The House Of Night

Fråga mig

52 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

OBS!

Om ni kopierar eller tar något från bloggen så från ni länka bloggen eller skriva källa.

Tack!

Omröstning

Vem röstar ni på TeenChoiceAwards i kategorin Best Villain?
 Ian Somerhalder (Damon)
 Joseph Morgan (Klause)
 Någon annan

Kategorier

Senaste inläggen

Veckans vidio

Aktuellt

The Vampire Diaries

   Abduction

   Love Marriage Wedding

  

The Killing Game

  

Honey 2

 

 

 

15 september

Det offeciella datumet för Vampire Diaries säsong 3 är 15 september.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

TVD spel

 

Tidigare år

Länkbyten

             

Förjer du i Amarikansk takt se här!

Källor

                                      

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards